Galeria de fotografies del viatge de tornada d'Alacant

    Els dies 18 i 19 de setembre del 2002 a la feina em van enviar de viatge a Alacant per tal de tenir-hi una reunió. Hi vaig anar amb avió el dia 18 i el 19 vaig tornar amb tren, amb l'Euromed. Aquí podeu veure una galeria d'alguns dels paisatges que vaig poder veure al llarg del trajecte.

    La qualitat de les imatges no és molt bona ja que ho vaig haver de fotografiar amb la càmera petita, que no dóna massa resolució, però serveixen com a mínim com a record, i per tal que us pugueu fer una idea de com va anar el viatge.

 

        Nota, no sóc cap fotògraf professional, o sigui que perdoneu si alguna imatge no ha quedat prou bé.

Alacant 01 i 02

Estem a la zona d'Alacant. Allà el terreny és molt àrid. Hi ha petits turons i vegetació baixa. Nota: Aquesta fotografia és una fusió de dues fotografies que vaig fer. Oi que queda bé?
Alacant 03 - Castell En aquest poble, a dalt del turó, hi havia un castell preciós.
Alacant 04 Com a conreu destacable, hi sovintegen les oliveres, no pas els tarongers. Aquí no es pot distingir, però a dalt del turó del fons hi havia un parc eòlic.
Alacant 05 El tren anava fent quilòmetres i quilòmetres i ja estem a la zona de València i Castelló. Allà la vegetació i l'orografia canvien, ja no és tan àrida i no hi ha els turonets, i tot és ple de tarongers i més tarongers.
Alacant 06 Aquí podeu veure a la llunyania, un poble de la zona de València-Castelló
Alacant 07

Alacant 08

Les típiques imatges de la zona: La plantació de tarongers i les casetes de control al fons.
Alacant 09 - Jo

Aquest sóc jo durant el viatge, en un auto-retrat. No he quedat massa bé, però com a mínim podreu veure la cara que feia durant el viatge. ;-) *_*

Alacant 10 - Platja

Imatge de la primera platja que es va poder veure. Com veieu, encara hi havia gent, tot i ser finals de setembre, una hora bastant avançada del dia, i dia laborable.

Alacant 11

Ja entrem a Catalunya. Aquí s'hi veu una petita zona de muntanyes a la zona del Montsià, a punt de creuar l'Ebre.

Alacant 12

Alacant 13

El tren es va acostant a l'Ebre. Està a punt de creuar-lo. Aquestes són unes imatges de l'aproximació al riu Ebre. Si us hi fixeu amb detall, el podeu veure al fons.

Alacan 14 - Ebre

Per fi, el moment en què el tren creua el riu Ebre. Aquí es pot veure el riu Ebre amb tota la seva amplada.

Alacant 15

Això sembla una central nuclear.

Alacant 16

El viatge ja era a punt d'acabar. Una darrera imatge de les costes del Garraf. Entre Castelldefels i Sitges.

 


Nota: ESTAS IMÁGENES ESTÁN BAJO COPYRIGHT. ESTÁ PROHIBIDO PUBLICARLAS EN NINGÚN SITIO (NI WEB) SIN PERMISO DE SUS RESPECTIVOS AUTORES..

Data de la darrera actualització: 27-05-2007