ESPAI: 1999

La versió, construïda per mi, de les armes làser de la Base Llunar Alpha

INTRODUCCIÓ

    Ja des de petit m'havien impressionat els "accessoris" de la Base Alpha: els "commlock" i les "stungun", i sempre n'havia construït maquetes, amb més o menys destresa i semblança, a base de cartró i paper. No obstant no quedaven massa bé.

   No obstant, fa un temps vaig aconseguir a Internet unes especificacions i dibuixos dels aparells i, un dia, vaig decidir-me a construir-ne un, a escala 1:1, a partir d'aquells dibuixos. Així doncs, a base de cartró i paper vaig començar amb la construcció. No estava massa esperançat però finalment el resultat va ser molt millor del què esperava.

   El model final és en blanc i negre (falta pintar-lo) i a més, en ser fet a base de paper i cartró té les vores anguloses (en comptes de suavitzades com les reals) i a més no té l'aspecte metàl·lic, com tenen les reals. Tot i així, la semblança és bastant bona. 

   Aquí us n'ofereixo algunes fotos. Espero que entengueu que sóc un simple afeccionat amateur, no és cap model professional ni això, però tot és intentar-ho.

   El model és articulat i permet les dues posicions d'estabornir (raig groc) i matar (raig blau). Espero que us agradi.

 

Una imatge del model del làser.
Les dues posicions que permet: estabornir i matar.
Aquí teniu una simulació de l'arma disparant.

 


Tornar enrera

Data de la darrera modificació: 23-07-2006