SPACE: 1999  EN VÍDEO I DVD

Edicions en Vídeo i DVD en castellà i anglès

INTRODUCCIÓ

   La sèrie Space: 1999 ha estat editada en video i DVD. Hi ha els "famosos" DVDs de Carlton, però recentment, al nostre país, JRB ha llençat una producció en DVD.

   La producció en DVDs de JRB té la seva història. Va començar amb un llençament de prova: 2 DVDs amb els primers capítols de la primera temporada de la sèrie, i si la cosa tenia èxit, ja en trauria més. Doncs bé, sembla que la cosa va tenir èxit i en llençà dos més, a veure què tal, i ja en portaven cinc. Finalment, van treure un pack amb quatre més per acabar tota la primera temporada. Tot això va conformar la primera edició de JRB de la sèrie. Aquesta primera edició estava farcida d'errades per tot arreu. Fins i tot un capítol no es corresponia amb l'anunciat. També les imatges de les caràtules no es corresponien amb els capítols, i fins i tot hi havia un immens primer pla d'un dels protagonistes d'UFO. No obstant això, la sèrie es va vendre i va tenir èxit.

   Així doncs, van treure una segona edició, corregida i revisada i amb un canvi de "format" dels DVDs, amb una recompaginació i redisseny total. Aquesta segona edició, molt millorada, sí que està molt més ben editada. El què tenen de dolent és que inclouen el doblatge mexicà de la sèrie, en comptes del que es va fer el 1976 al nostre país. Què hi farem! No es pot tenir tot!

   No obstant això, vaig descobrir que la sèrie o com a mínim alguns capítols i pel·lícules existien també en vídeo, com a mínim en edició per a videoclubs, cap als anys 80.

   Tot seguit us ofereixo algunes imatges de tot això que us he comentat a aquesta petita introducció.

 

 

 La pel·lícula "Alien Ataca", en un Vídeo VHS, en castellà.
  El capítol "Rumbo a la Tierra" de la primera temporada de la sèrie, en castellà, en Vídeo VHS.
  Una imatge de les dues cintes de vídeo. Ja es veu que estan bastant atrotinades ja que provenien d'un videoclub. Les vaig aconseguir de segona mà, òbviament.
  Una imatge d'alguns dels DVDs de la sèrie.
  Aquí teniu una mostra d'algunes de les caràtules dels DVDs de JRB de la primera edició de la primera temporada.
  Aquestes imatges pertanyen a la funda del pack de quatre DVDs amb els darrers capítols de la primera temporada.
  Unes quantes imatges d'alguns dels DVDs de Carlton, en Versió Original anglesa, només.
   El pack de 8 DVDs de JRB, amb tota la segona temporada de la sèrie, en castellà.
   Una imatge de la caràtula d'un dels DVDs d'aquesta segona temporada.

 

 


Tornar enrera

Data de la darrera modificació: 05-08-2006