ESTEM ESPERANT UN FILL

13 d'abril de 2011: El test d'embaràs diu "SÍ".

La Viviana portava molts dies cansada. A més, estàvem tractant de superar un virus estrany que ens havia deixat molt xafats a tots dos. El metge li havia receptat a la Viviana una medicació una mica forta. Com a precaució, i per si de cas, en Josep li va recomanar que abans de prendre-la es fes un test d'embaràs per si les mosques. D'altres vegades ja ho havíem fet, per si de cas, i sempre el resultat havia estat negatiu.

Però aquesta vegada no va ser així. El dia 13 d'abril en Josep estava a la feina i el telèfon sona. Era la Viviana, tota neguitosa... Li diu "m'he fet el test... i ha sortit positiu". Tots dos ens quedem astorats i en estat de xoc per la sorpresa, ja que pràcticament no sospitàvem res. Passats els primers segons, ens omplim d'una immensa alegria. Com que no era segur i no donàvem crèdit als nostres ulls, decidim repetir el test el dia següent, també amb resultats positius.

Immediatament, contactem amb els metges que l'estaven tractant per canviar-li la medicació que prenia i, a la vegada, també ens posem en contacte amb el seu ginecòleg, el qual ens confirma el seu embaràs i ens recomana ser discrets i no fer-ho públic de moment, ja que durant les primeres setmanes el risc de problemes és molt alt.

El ginecòleg encarrega també tot un seguit de proves i exàmens mèdics per tal de comprovar que tot va bé. 

Però això ja és cosa de la propera crònica. Mentre, a esperar que tot vagi bé.

 

 


Nota: EL CONTINGUT D'AQUESTA WEB (TEXTOS, IMATGES, ETC.) ESTÀ AQUÍ AMB EL PERMÍS DELS SEUS AUTORS. ESTÀ PROHIBIT PUBLICAR-LO A CAP LLOC SENSE PERMÍS DELS SEUS RESPECTIUS AUTORS. 

Data de la darrera actualització: 29-05-2011