ESTEM ESPERANT UN FILL

11 de juny de 2011: El nostre aniversari de casats.

Avui 11 de juny és el nostre aniversari de casats. Ha passat molt de temps de llavors ençà i el nostre amor s'ha anat consolidant i ampliant. I aquest ha estat el nostre aniversari més especial. Ha estat un dia força mogudet, tot i que hem comptat amb algunes interrupcions per diversos motius. Però l'emoció no ens l'ha tret ningú.

D'altra banda, informar que els resultats de les diferents anàlisis que li han fet a la Viviana han estat força positius (al triple screening, índexs de probabilitats inferiors a 1/9000, resta d'anàlisis totes amb bons resultats...), i per tant, tot segueix el seu curs amb normalitat. Ja hem superat els tres mesos sense problemes.

La Viviana segueix amb els símptomes i molèsties dels primers mesos tot i que sembla que per fi ja van a menys. A més, aquests dies està preparant els exàmens finals de japonès a l'EOI i això la fa estar força enfeinada.

 

 

 


Nota: EL CONTINGUT D'AQUESTA WEB (TEXTOS, IMATGES, ETC.) ESTÀ AQUÍ AMB EL PERMÍS DELS SEUS AUTORS. ESTÀ PROHIBIT PUBLICAR-LO A CAP LLOC SENSE PERMÍS DELS SEUS RESPECTIUS AUTORS. 

Data de la darrera actualització: 13-06-2011