ESTEM ESPERANT UN FILL

25 de juliol de 2011: Serà una nena... potser.

L'ecografia de les 20 setmanes d'embaràs.

Ja ha passat un mes d'ençà la darrera ecografia i la darrera visita al ginecòleg. Aquests dies han passat sense gaires incidències remarcables. Només un fort refredat ens ha fet patir alguns dies ja que durant l'embaràs les defenses estan més baixes i per postres no pots prendre medicaments forts.

Però vaja, apart de l'ensurt, no hi ha gaire cosa remarcable. La panxa ja ha anat creixent i ja es va notant més l'embaràs. La Viviana ha hagut d'anar canviant de vestuari perquè l'habitual ja no li entra. 

Avui hem tingut una nova ecografia, aquesta d'alta definició a un centre especial (Sonogine). En principi, ho han vist tot bé i normal, gràcies a Déu. 

Pel què fa al sexe, el fetus era una mica vergonyós i estava en una posició que no es podia apreciar gaire bé. Finalment, després de molts esforços, el doctor ha dit que gairebé segur que era una nena, però amb les adequades reserves per la dificultat de realitzar la observació.

En resum, una visita força interessant i uns resultats molt positius. A veure què dirà el ginecòleg quan els el duguem.

 


Nota: EL CONTINGUT D'AQUESTA WEB (TEXTOS, IMATGES, ETC.) ESTÀ AQUÍ AMB EL PERMÍS DELS SEUS AUTORS. ESTÀ PROHIBIT PUBLICAR-LO A CAP LLOC SENSE PERMÍS DELS SEUS RESPECTIUS AUTORS. 

Data de la darrera actualització: 25-07-2011