ESTEM ESPERANT UN FILL

31 d'agost de 2011: Tot segueix el seu curs, gràcies a Déu.

Control mèdic de les 25 setmanes d'embaràs.

Les vacances d'agost han passat molt ràpid i ja toca una nova visita al metge. A l'anterior, el doctor va encarregar-li unes anàlisis de sang i orina per tal de veure com anava tot. En principi, tots els paràmetres dins la normalitat, tret d'un. El metge li va detectar una mica d'anèmia perquè els nivells de ferro estaven una mica baixos. Ja és normal, ja que la criatura requereix molt de ferro de la mare i ella no en té prou. És per això que li va receptar un suplement de ferro fins al final de l'embaràs i durant la lactància.

Una nova ecografia per comprovar que tot segueix bé, tot i que, segons el doctor, el fetus encara no està en la posició que li tocaria. De moment, cap problema, ja canviarà la postura. Tot va bé, per ara.

De 21 setmanes.. Pel que fa a la Viviana, ha passat uns dies tranquils, sense gaires novetats, tret que ja li comencen els dolors als costats pel sobreesforç que ha de fer i que cada vegada té la panxa més grossa. En aquesta foto la podeu veure de 21 setmanes, però actualment encara la té més grossa. En properes cròniques us ensenyarem una comparativa del seu aspecte físic.

  Ja hem acabat d'enllestir els canvis a l'habitació i encarregat el bressol, que el tindrem aviat i amb això tindrem l'habitació a punt. Cada vegada falta menys pel gran esdeveniment. També ens hem inscrit als cursos de preparació al part, que seguirem a l'octubre. A veure què tal anirà. De moment, tot va bé i resem perquè així sigui i segueixi.

Seguirem informant...


Nota: EL CONTINGUT D'AQUESTA WEB (TEXTOS, IMATGES, ETC.) ESTÀ AQUÍ AMB EL PERMÍS DELS SEUS AUTORS. ESTÀ PROHIBIT PUBLICAR-LO A CAP LLOC SENSE PERMÍS DELS SEUS RESPECTIUS AUTORS. 

Data de la darrera actualització: 04-09-2011