ESTEM ESPERANT UN FILL

28 de setembre de 2011: Tot normal, per ara.

Control mèdic de les 29 setmanes d'embaràs.

Durant el setembre, la Viviana ja va prenent el suplement de ferro i els dies van passant ràpidament. Per ara, l'embaràs és bastant suportable. Ja es noten els copets de la criatura, que va movent-se constantment dins d'ella.

El fetus ja està en la posició correcta i segueix creixent amb normalitat. Amb la nova ecografia que li van fer vam poder veure que tot seguia anant bé i també que tot es desenvolupava seguint els paràmetres normals. I cada vegada sembla estar més confirmat que serà una nena. 

La panxa cada vegada va fent-se més grossa i, per tant, va notant més pes i es cansa cada vegada més. Necessita descansar més sovint.  En aquesta fotografia podeu veure una comparativa dels primers temps de l'embaràs i de l'estat a les 28 setmanes. Voleu dir que és la mateixa persona i no ens l'han canviada? Perquè, a més de la panxa, l'expressió de la cara també li ha anat canviant. El cos sencer s'està transformant.

Aquests darrers dies la mida de la panxa segueix creixent dia a dia. És força espectacular.

Hem aprofitat aquest mes per seguir fent compres per preparar l'arribada de la criatura. L'habitació ja la tenim enllestida i cada vegada ho tenim tot més preparat. El bressol ja va arribar i ja el vam muntar, i el cotxet també. 

Per cert, una anècdota al respecte de la qualitat dels productes d'avui en dia: al bressol li faltava una peça, el cotxet va venir sense un dels components (per sort, un de secundari) i a més un altre dels complements va arribar avariat i el vaig haver d'arreglar. Això de cobrar ho fan molt ràpid, però pel què fa a la qualitat, darrerament és bastant penosa.

De cara al proper mes, tenim el curs de preparació al part, que serà força útil, ja que som pares primerencs i no tenim cap experiència. Esperem que tot ens vagi bé. Ja ho veurem. 

Seguirem informant...


Nota: EL CONTINGUT D'AQUESTA WEB (TEXTOS, IMATGES, ETC.) ESTÀ AQUÍ AMB EL PERMÍS DELS SEUS AUTORS. ESTÀ PROHIBIT PUBLICAR-LO A CAP LLOC SENSE PERMÍS DELS SEUS RESPECTIUS AUTORS. 

Data de la darrera actualització: 03-10-2011