ESTEM ESPERANT UN FILL

26 d'octubre de 2011.

Fi dels cursos de preparació al part i nova visita al ginecòleg.

   Finalment van acabar els cursos de preparació al part. Han passat de manera força ràpida. Hem après un munt  de coses però val a dir que realment podrien haver-les explicat de manera una mica més pausada o amb més documentació, ja que la majoria dels exercicis i massatges ni els recordem, i molta de la teoria explicada també. Tot ha anat molt, massa, ràpid. I alguns temes han quedat pendents per explicar, però vaja, és d'esperar que amb la documentació que trobem per arreu ja ens posarem al dia. 

    El darrer dia ens van fer una foto a tot el grup, i aquí en teniu un petit botó de mostra. 

    Al mateix temps, tal com dèiem a l'anterior crònica, vam tenir una nova visita amb el ginecòleg. Li van fer una nova ecografia i de moment sembla que tot va bé. No obstant, hi ha un petit problema, i és que la Viviana no ha pujat prou de pes, la qual cosa pot fer que la nena eventualment no creixi prou i quedi més petita del compte. Per tal de tenir-ho controlat, el ginecòleg ha encarregat una ecografia especial, anomenada Ecografia Doppler, que farem, en principi, al mateix lloc on vam fer la de la setmana 20. 

    Tot i que això és un pèl preocupant, tampoc no és gaire greu, ja que el ginecòleg no estava gaire preocupat i tota la resta de coses van bé. En tot cas, per tal de mirar de guanyar pes i normalitzar les coses, intentarem menjar més, ja que és cert que a vegades, per esmorzar i sopar, potser la Viviana no menja prou. Ja ho veurem. 

    O sigui, que el següent pas és aquesta nova ecografia especial. Esperem que tot surti bé i sense problemes, que cada vegada falta menys. De fet, la propera visita ja no serà al cap d'un mes, sinó una mica abans. Ja ho veurem. Tant de bo que tot vagi bé, amb l'ajut de Déu. 

   Seguirem informant...


Nota: EL CONTINGUT D'AQUESTA WEB (TEXTOS, IMATGES, ETC.) ESTÀ AQUÍ AMB EL PERMÍS DELS SEUS AUTORS. ESTÀ PROHIBIT PUBLICAR-LO A CAP LLOC SENSE PERMÍS DELS SEUS RESPECTIUS AUTORS. 

Data de la darrera actualització: 27-10-2011