ESTEM ESPERANT UN FILL

11 de novembre de 2011.

Ecografia Doppler feta.

    En l'anterior crònica ja vam dir que tocava fer una ecografia especial. Doncs bé, finalment vam aconseguir fer-la el dia 11/11/11. Però per arribar a aconseguir-la no tot van ser flors i violes. 

    Resulta que el metge ens va dir de fer-la al mateix lloc on havíem anat per la de la setmana 20, és a dir, a Sonogine. Així doncs, hi truquem, però quina seria la nostra sorpresa quan ens diuen que no hi havia places fins dintre de tres setmanes, just coincidint amb la següent visita amb el ginecòleg. Això ens va fer moure una mica ja que l'havia de fer abans, i coincidia amb el cap de setmana i el pont de Tots Sants, o sigui, que a tot arreu era tancat. Un cop passat el pont, ens movem i després de diverses gestions, i diversos tràmits burocràtics aconseguim hora pel dia 11, just al mateix lloc on té consulta el ginecòleg. 

   Com que l'horari coincidia en hores laborables, la Viviana va anar-hi acompanyada de la Rosario, ja que en Josep no hi podia anar. Per sort, la consulta va anar de meravella, la van atendre de seguida i no va haver d'esperar. 

La curiositat i casualitat va ser que la màquina amb la qual li van fer l'ecografia fou la mateixa que el ginecòleg fa servir a les consultes, i el despatx també era el mateix. Ja és casual! El ginecòleg encarrega una ecografia i es podia fer en el mateix aparell que ell feia servir. 

També és  cert que la doctora que va atendre la Viviana era una experta en fer anar aquella màquina i en aconseguir tots els paràmetres que el doctor volia. El resultat és que sí que era una miqueta més petita del que tocava, però dins dels paràmetres normals. O sigui, que no cal preocupar-se. Com a bonus, van confirmar el sexe, que ja és oficialment segur que serà una nena, i a més van fer-li diversos estudis del creixement, que van determinar que estava de entre 35 i 37 setmanes, o sigui, dins dels càlculs que ja teníem. També com a bonus, van poder-se escoltar els batecs de la petita i altres sons de l'interior.

Aquí a la foto podeu veure una de les ecografies que van imprimir, on s'aprecia a la dreta el perfil de la petita Montserrat, que segueix creixent.

Ara entrem ja en l'etapa en que el naixement pot venir en qualsevol moment. Així doncs, en principi, la setmana vinent serà la darrera que la Viviana anirà a les classes, i també tocarà una nova visita amb el ginecòleg, o sigui que serà mogudeta, perquè a aquella visita li faran totes les proves pre-part que la clínica necessita. Ja estem a la recta final i, sense adonar-nos, la petitona pot arribar quan menys ens ho esperem.

Mentre, seguim enllestint els darrers preparatius per tenir llesta la maleta per quan toqui anar a la clínica a donar a llum. Ja gairebé ho tenim tot a punt. 

   Seguirem informant...


Nota: EL CONTINGUT D'AQUESTA WEB (TEXTOS, IMATGES, ETC.) ESTÀ AQUÍ AMB EL PERMÍS DELS SEUS AUTORS. ESTÀ PROHIBIT PUBLICAR-LO A CAP LLOC SENSE PERMÍS DELS SEUS RESPECTIUS AUTORS. 

Data de la darrera actualització: 12-11-2011