ESTEM ESPERANT UN FILL

16 de novembre de 2011.

Nova visita amb el ginecòleg. Segueixen els preparatius.

   Avui tocava una nova visita amb el ginecòleg, per tal de dur-li el resultat de l'ecografia doppler que es va fer la setmana passada i, a la vegada, per fer-li unes proves de cultius vaginals per a detectar la possible presència d'estreptococs i altres coses per l'estil. Sobre el resultat de l'ecografia ens ha dit la causa que la petita sigui una mica més petita del compte, i és que es veu que les artèries uterines van una mica justetes, i això li provoca aquests petits problemes de retard en el creixement. En tot cas, ens ha tranquil·litzat i ens ha dit que no és greu. A la vegada, ha encarregat noves anàlisis de sang i orina per tal de veure com van tots els indicadors. 

   Tot i que una mica preocupats pel petit problema detectat, seguim esperant amb il·lusió el moment que arribi el gran dia. Resem perquè tot vagi bé i no hi hagi més complicacions.

   Mentre, ja tenim més o menys enllestides les maletes. A la foto, les podeu veure. Hi ha, en primer lloc, un dossier amb tota la documentació mèdica; sota, la maleta de la Viviana, i sota de tot la bossa amb la roba de la petita (coneguda com a "canastilla"). Esperem que no ens deixem res i que tot vagi bé. 

  Hi hem inclòs, més o menys: 3 bodys, una camiseta, una gorra, 4 jerseis amb les seves corresponents polaines, 1 amanyac, dues tovalloles de nadó, diversos bolquers, un canviador (en posem un de plegable, de viatge), una pinta, un raspall, sabó líquid, llet hidratant i colònia.

  Ara tocarà moure's per les noves anàlisis i per preparar la nova ecografia, amb la "burrocràcia" que cal seguir.

  Mentre, la Viviana ja anirà deixant les classes a l'escola d'idiomes per tal de concentrar-se en la preparació de l'arribada de la petita.

   Seguirem informant...


Nota: EL CONTINGUT D'AQUESTA WEB (TEXTOS, IMATGES, ETC.) ESTÀ AQUÍ AMB EL PERMÍS DELS SEUS AUTORS. ESTÀ PROHIBIT PUBLICAR-LO A CAP LLOC SENSE PERMÍS DELS SEUS RESPECTIUS AUTORS. 

Data de la darrera actualització: 16-11-2011