ESTEM ESPERANT UN FILL

25 de novembre de 2011.

Nova ecografia Doppler i sospita de part imminent.

  L'anterior crònica acabava dient que tocaria fer unes noves anàlisis de sang i una nova ecografia Doppler. Les anàlisis es van fer sense problemes i els resultats aviat els vam tenir disponibles per la propera visita del 30 de novembre amb el ginecòleg. Pel què fa a la Eco Doppler vam desestimar tornar a Sonogine i vam anar directament a la clínica Oliver Gumà, on la Doctora Torrent ens oferia molta més confiança. La Viviana hi anà acompanyada d'una familiar, ja que el Josep treballava en aquell horari. 

   La sorpresa va ser quan la doctora va dir que el fetus ja estava entrant en posició de part, el cap ja s'estava encaixant per sortir. A més, fent els càlculs d'edat gestacional a partir de la darrera regla li sortia com a temps d'embaràs poc més de 39 setmanes. Si veieu l'ecografia que li va fer, a les dades de la part superior, he marcat en vermell l'edat gestacional que la doctora li va calcular. Si feu click a la imatge, la veureu a mida més gran. Per cert, la imatge, molt tècnica, indica la mida del fèmur de la nena.

   Amb tots aquests indicis, la doctora va trucar urgentment al ginecòleg i van estar xerrant una bona estona en una conversa privada. Com a resultat d'aquella conversa, la doctora va deixar a l'informe les dues possibles edats gestacionals. Per tant, pot ser que el part arribi abans del previst. 

   Per cert, el resultat de l'ecografia va ser similar a l'anterior. La nena havia augmentat una mica de pes però per la presumpta edat de 37 setmanes duia una mica de retard (molt més si l'edat fos de 39 setmanes). L'embaràs és de risc mitjà, segons va posar el ginecòleg a la cartilla. De totes maneres, la doctora va dir que, d'altra banda, tota la resta de coses estaven bé.

   Per sort, els preparatius per anar a la clínica per si calgués anar-hi abans del previst ja estan enllestits i, per tant, estem preparats per qualsevol urgència.

   Donarà temps a la propera visita amb el ginecòleg prevista pel dia 30 o naixerà abans?

 


Nota: EL CONTINGUT D'AQUESTA WEB (TEXTOS, IMATGES, ETC.) ESTÀ AQUÍ AMB EL PERMÍS DELS SEUS AUTORS. ESTÀ PROHIBIT PUBLICAR-LO A CAP LLOC SENSE PERMÍS DELS SEUS RESPECTIUS AUTORS. 

Data de la darrera actualització: 10-12-2011