ENQUESTES ANTERIORS

 

Enquesta 12: novembre 2012 - març 2013: Quin creus que hauria d'haver estat el vot del Congrés en la proposta de la FCd'E d'adhesió a l'ANC? 

En l'Assemblea de la FCd'E, el Congrés va votar en contra de l'adhesió de la Federació a l'Assemblea Nacional de Catalunya. Tot i que hi hagué algunes irregularitats, com per exemple la data de la votació, just abans d'unes eleccions, etc., el cas és que al final el què quedà és que el Congrés hi votà en contra. Volíem saber el suport que tingué aquella votació dins l'àmbit social.

Com veieu, majoritàriament el vot hauria d'haver estat "Sí", tot i que hi hagué molta gent que hauria votat "No". En tot cas, el vot dels representants del Congrés va satisfer aquest darrer sector i va perjudicar els qui hi estaven a favor.

Com a curiositat, la votació va ser majoritària, ja que va rebre més de 375 vots, en total.

 

 

Enquesta 11: febrer 2010 - agost 2010: Està bé que els delegats cantin bandera?

Volíem veure si la nova normativa era coneguda i acceptada, ja que el fet que algú aliè a una partida pugui cantar la bandera, i més quan no és àrbitre sinó, sovint, un participant més, implica per una banda ingerències en la partida, i per altra atorga a algú que no és àrbitre un paper que en teoria només pot fer un àrbitre. 

En tot cas, sembla que en general la nova normativa és força coneguda i realment hi ha molta polèmica i molta divisió de parers i opinions al respecte, tot i que en general sembla que cau bé.

 

 

 

Enquesta 10: abril 2009 - gener 2010: La nova norma de donar la mà obligatòriament

Ens interessava saber quina opinió hi havia sobre la nova  norma que obliga a donar la mà a l'adversari abans de començar una partida. Hi ha qui la troba una bestiesa, d'altres molt bé en els temps que corren. 

Les opinions van estar molt dividides, tot i que, per poca diferència, va guanyar els qui no els agradava. Aquí en teniu els resultats.

 

 

 

ENQUESTA 9: octubre-març 2009: El Per Equips 2009

Volíem saber què esperàvem del Congrés aquest any 2009, ja que es preveia una temporada molt dura i complicada.

Com podeu veure, les votacions ho van encertar de ple.

 

 

 

ENQUESTA 8: maig-setembre 2008: L'actuació al Per Equips

    Volíem saber què tal ho havia fet en el Per Equips la gent que ens visita. Si hem de jutjar pels resultats, la majoria ho va fer millor del que s'esperava. O bé només visita la nostra web la gent que està satisfeta de la seva actuació.

 

 

 

ENQUESTA 7: gener-abril 2008: El resultat de l'A i el B al Per Equips

Era una temporada complicada, ja que els dos equips havien d'intentar recuperar les categories perdudes. l'A ho va fer bé, però el B va baixar en comptes de pujar, tot i que va mantenir la categoria gràcies a l'ascens del C. Això va quedar reflectit a les enquestes: un inici eufòric, amb tots dos equips recuperant la categoria, i un final on tothom votava o pel descens o per la permanència. Per cert, curiós els qui votaven que tots dos baixaven. Serien Clubs rivals?

 

 

ENQUESTA 6: Segon Semestre 2007: El nou sistema de càlcul d'ELO

En aquesta ocasió volíem saber si el nou sistema de càlcul de l'ELO català, amb les noves normes partida a partida i sense arrodoniments als 5 punts, era conegut i si agradava. Pel què sembla, no agrada gaire i hi ha gent que encara no el coneix, tot i que hi ha molta divisió, ja que també té molts partidaris. Aquí en teniu els resultats:

 

 

 

ENQUESTA 5: març-juliol 2007: El nou ritme de joc

Volíem saber si el nou ritme de joc que imposa la federació agradava a la gent. Hi ha hagut molta lluita però sembla que en general agrada bastant.

Els qui han votat que sí espero que no els toqui estar amb 30 segons de rellotge durant mitja partida i amb unes ganes brutals d'anar al lavabo.

 

 

ENQUESTA 4: gener-març 2007: El resultat de l'A i el B al Per Equips

Era una temporada difícil. Ho sabíem. Volíem veure quina era l'opinió de la gent sobre els resultats dels dos primers equips al campionat.

Com podeu veure, les votacions es van equivocar, i molt, ja que el resultat final va ser que van baixar els dos equips.

 

 

ENQUESTES 1,2 i 3: setembre-desembre 2006: El jugador més mediàtic

Hi hagué dues semifinals per a triar el jugador més mediàtic del Club, entre una llista proporcionada sense cap criteri concret. Aquí teniu els resultats de les dues semifinals:

 

Entre els jugadors més votats de les semifinals es va realitzar la final. Després d'uns mesos de votacions, es va proclamar al J.J. Fernández com el jugador més mediàtic del Club d'Escacs Congrés, seguit de l' MA González. Aquí teniu el resultat de les votacions:

Moltes gràcies per les votacions.

 


Podeu tornar enrera a la pàgina d'escacs

Data de la darrera actualització: 28-03-2013