CLUB D'ESCACS CONGRÉS

Pàgina no oficial dedicada a alguns torneigs i activitats.

 

Club d'Escacs Congrés
Alexandre Galí, 24,26 
08027 Barcelona 

Telèfon: 93 352 3851


ENLLAÇOS INTERESSANTS

 

ALTRES WEBS DEDICADES AL CLUB D'ESCACS CONGRÉS


  Pàgina web Oficial del Club d'Escacs Congrés. En aquesta pàgina anireu trobant nova informació sobre el Club, a mida que la vagin omplint.


  Blog Oficial del Club d'Escacs Congrés. En aquest blog, destinat a substituir la pàgina web, és on s'anirà trobant informació oficial sobre el Club, a mida que la vagin omplint.


Escacs de barri: Pàgina web, en format blog, de l'Héctor Hernández, el nostre cronista oficial. Publica interessants articles i entrevistes, que li serveixen a més com a pràctica pels estudis. Força interessant.

 


Dues o tres coses que sé de...: Pàgina web, en format BLOG, del Joan Codina, jugador del Congrés.

 

 

ALTRES WEBS INTERESSANTS


Federació Catalana d'Escacs     
Federació Catalana d'Escacs: Podeu trobar informació sobre les competicions individuals i per equips. A més, hi ha una molt completa secció de links.

 


Federación Española de Ajedrez    
Federación Española de Ajedrez
: Informació de competicions a nivell estatal.

 


Ajedrez Noticias Diarias    Ajedrez Noticias Diarias: Web sobre informació en viu de pràcticament tots els campionats que s'estan jugant.

 


Escacs i Escacs: Blog del nostre soci Roger Salvo dedicat a temes generals d'escacs i a cròniques sobre el club on juga.

 

 Pàgina web no oficial, privada, dedicada al Club d'Escacs Congrés. El contingut d'aquesta pàgina no té perquè coincidir ni amb els criteris ni amb l'opinió de la Junta del Club.

Podeu tornar enrera a la pàgina principal

Data de la darrera actualització: 21-01-2019