SEMINARI SOBRE 
EL TEST DE WARTEGG I LA GRAFOLOGIA

(Nota: Si feu click a les imatges, les veureu més grans)

Aquest seminari, organitzat per l'Associació Grafopsicològica, se celebrà a la Sala d'Actes de la Clínica de la Fundació FIATC de Barcelona, els dies 11 i 12 de març del 2006.

Comptà amb la presència d'una autoritat en aquest test com és l'eminent grafòloga israeliana Ruti Abarbanel, que va estar recolzada per l'il·lustre professor Jaume Tutusaus.

Presidí el seminari el Professor Juan Luis Allende, President de l'Associació Grafopsicològica, i la presentació anà a càrrec de la Doctora Magda Aranda, que va ser l'amfitriona i coordinadora. A les fotografies podeu veure unes imatges de la taula presidencial en començar l'acte.

Després d'unes paraules de la Dra. Magda Aranda, cedí el torn a la Professora Abarbanel, que va iniciar una amena exposició del test, indicant els seus avantatges, com aplicar-lo, com resoldre'l i com comparar-lo amb la grafologia, il·lustrant les seves exposicions amb exemples pràctics i nombroses anècdotes. A mig matí, hi hagué un cofee break, i posteriorment els Sr. Tutusaus explicà determinades casuístiques amb alguns exemples pràctics, en coordinació amb la grafòloga israeliana.

Hi hagué un dinar de treball, bastant amè.

A la tarda, la grafòloga israeliano-argentina continuà l'exposició del Test. A la fotografia la podeu veure mentre feia la seva exposició de forma força amena i didàctica.

Diumenge al matí la Professora Ruti Abarbanel finalitzà la seva exposició magistralment.

Per la meva part, només vaig poder assistir-hi, amb la meva esposa Viviana, dissabte al matí, degut a les meves múltiples ocupacions i a que tenia el cap de setmana molt ocupat. Tot i això vam gaudir de les explicacions de la professora i vam quedar amb ganes de quedar-nos i gaudir-ne més. Un altre dia serà.

Tot seguit, veureu unes quantes fotografies més de l'acte:

Una imatge de la meva esposa Viviana amb el grupet de grafòlegs: la Viviana amb la Ruti Abarbanel, el Jaume Tutusaus i el Juan Allende.
Aquí teniu la Viviana dins del saló d'Actes

El problema de ser el fotògraf és que mai no surts a les fotos. Tot i això, en aquesta sí que hi surto. Aquest sóc jo. Sempre quedo fatal a les fotos...

Un parell de fotos del saló, que s'anava omplint de gent.
El Sr. Tutusaus espera el seu torn.
La Doctora Magda Aranda en el moment de fer la presentació inicial.
Dues fotografies de moments de relaxació durant el break a mig matí.
Aquesta fotografia està dedicada a la Professora Abarbanel, que me n'havia demanat una amb el Professor Tutusaus. De fet és una ampliació i un retall de la primera de les fotografies.

 

   A la revista "Gramma", número 61, del mes de maig de 2006, editada per l'Asociación Grafopsicológica, de Madrid, van publicar una ressenya del seminari, junt amb una de les fotografies. Tot seguit podeu veure'n un escaneig:

Gramma 61

 


Podeu tornar enrera a la pàgina principal

Darrera actualització: 05-06-2006